Waarom moet je ophoogzand gebruiken


Waarom ophoogzand gebruiken ?

Bij het aanleggen van bestrating, kunstgras of opsluitbanden. Heeft u altijd ophoogzand nodig. Ophoogzand zorgt voor een goed verdichte en stabiele ondergrond die tevens waterdoorlatend is. De drainerende werking van ophoogzand is een belangrijke eigenschap. Dit zorgt ervoor dat hemelwater in de ondergrond kan zakken. Dit is goed voor het mileu en zorgt er tevens voor dat uw minder last heeft van water overlast, groen/mos aanslag en verzakkingen.

Direct uw ophoogzand bestellen? Bekijk hier ons aanbod 

 Uw bestrating liever later aanleggen ? Bekijk dan onze online berekening. Wij bestraten in o.a: Zaandam, Zaanstreek, Alkmaar, Haarlem, Amsterdam en Wormer

Bezorging van ophoogzand

Ophoogzand kan besteld worden in Big-Bags of lostgestort. Big-Bags zijn grote zakken van ongeveer 90x90x120 cm. Deze zijn gevuld met 1 Kuub (1m3) ophoogzand. Wij hebben in ons assortiment ook halve Big-Bags of 3/4 (1000KG) Big-Bags. Het bezorgen van Big-Bags gebeurt met een vrachtauto met los kraan. Deze vrachtwagen kan de Big-Bags op de stoep, parkeervak of voortuin plaatsen, maximaal ong. 7 meter vanuit het midden van de weg.

Losgestort ophoogzand wordt bezorgd door middel van een kipper, dit kan een vracht wagen of aanhanger zijn die gevuld is met ophoogzand en leeg gekiept wordt. Dit kan bijv. op een parkeervak, voortuin of stoep zijn. Hier is bij melding aan de gemeente geen vergunning voor nodig.

Maak gebruik van onze voordelige diensten 

Wij kunnen buiten het aanleggen van bestrating ook andere diensten verrichten. Zo verzorgen wij ook het uitgraven en afvoeren van uw bestaande ondergrond zoals, tuinaarde, schone grond, gras of bestrating. Ook kunnen wij nieuw ophoogzand aanvoer, egaliseren en aftillen. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende prijs opgave ontvangen? Vul dan hier ons contact formulier in.

 

Altijd ophoogzand op voorraad bij Direct bestrating in Wormer, Noord-Holland
Ophoogzand bestellen? Wij bezorgen gratis! Direct bestrating
Ophoogzand nodig? Direct bestrating goedkoop en snelle levering
Bezorgen van Big-Bags ophoogzand? Gratis bezorging bij Direct bestrating

Direct Bestrating

rekent geen voorrijkosten