Direct Bestrating

Online uw onderhoud
inplannen

Direct Bestrating is de juiste keuze voor uw tuin onderhoud. Met altijd GARANTIE SERVICE

De beste kwaliteit

Direct Bestrating is niet alleen betrouwbaar maar ook voordelig voor zowel particulieren als voor bedrijven

Erkende vakmensen

Direct Bestrating is een jong innovatief bedrijf dat enkel gebruik maakt van haar eigen
erkende hoveniers

IMG_1896

Directbestrating.nl werkt volgens een stappenplan. Na het afronden van uw aanvraag, zullen wij telefonisch contact met u opnemen voor een GRATIS afspraak. Er zal naar uw wens een datum en tijd worden besproken voor deze afspraak. Deze afspraak is om een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden en de situatie. Hierna zullen wij u een vrijblijvende prijsopgave toe sturen.

Daarom kiest u
Direct Bestrating

Siertuin-stratenmakers-directbestrating

Wij streven naar vakwerk, maar wel tegen een betaalbare prijs. Als u ervoor kiest om uw tuinklus uit te laten voeren door Direct Bestrating, dan bent u altijd verzekerd van erkende hoveniers, deskundig advies en het resultaat waar u op hoopte! Of wij nou (sier)bestrating aanleggen of tuin onderhoud uitvoeren. U bent altijd voorzien van onze garantie service. Dit houdt in dat u 6 maanden garantie heeft op alle werkzaamheden die wij voor u hebben uitgevoerd.

IMG_2471

Mocht u ervoor kiezen om nieuwe bestrating uit te zoeken, dan zal Direct Bestrating u zo goed mogelijk helpen.
De keuze in (sier)bestrating is tegenwoordig eindeloos.
Bij een offerte aanvraag op afspraak, hebben wij altijd onze uitgebreide catalogus bij de hand. Zo kunt u rustig onze bestrating met prijzen bekijken en wij zullen u vervolgens de eventuele voor- en nadelen aankaarten. Direct Bestrating werkt uitsluitend met bestrating van goede kwaliteit.

R8HgHX8WQZCvStFpHebMGw

Uiteraard is Direct Bestrating van alle markten thuis als het gaat om het aanleggen van sierbestrating. Maar wat houdt sierbestrating nou eigenlijk in? Het doel van sierbestrating is niet zo zeer dat het praktisch hoeft te zijn, maar vooral dat het er mooi uit ziet! U kunt bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van stenen of tegels in een legverband naar wens. Sierbestrating geeft uw tuin of oprit een luxe uitstraling en voor het aanleggen van sierbestrating betaald u bij ons niks extra’s.

aanleg-bestrating-direct-bestrating

Al onze vakmensen weten van aanpakken en hebben voor ieder probleem de juiste oplossing door ervaring en kennis wordt er snel geanticipeerd en worden er geen onnodige kosten gemaakt.

Direct Bestrating

rekent geen voorrijkosten