Tuinhout

Tuinhout

Tuinhout bezorgd

Alle genoemde prijzen zijn Excl. Bezorging in Nederland. Ophoogzand of tuinaarde wordt GRATIS binnen 30 km bezorgd. Tuinhout wordt door heel Nederland voordelig bezorgd. De verzend kosten zijn afhankelijk van de grote van het product, wilt u weten wat de verzendkosten zijn? voeg dan u product toe aan uw winkelmand.

Welk hout gebruiken ?

Voor bijv. de fundering van een vlonder of stijger wordt altijd Hardhout gebruikt. Dit komt door de duurzaamheid van het hout. Voor bijv. een schutting kunt u Grenen of Douglas hout gebruiken, dit zijn zachte houtsoorten die makkelijk te bewerken zijn.

Vlonder aanleggen?

Voor de fundering van een vlonder of stijger kunt u het beste Azobe hardhout gebruiken. Dit hout komt uit tropisch gebied en kan dus beter tegen vocht/water. U kunt deze ook gebruiken in het water. Zorgt er altijd voor dat de palen minimaal 100cm onder de bodem van de sloot of kanaal staat.

Schutting of tuinhek aanleggen?

Gaat u een schutting of tuin hek plaatsen? Dan kunt u ook Grenen of Douglas hout gebruiken. Dit zijn zachtere houtsoorten en prima te gebruiken als erf afscheiding. Zorg altijd dat u palen minimaal 70cm in de grond staan, ook kunt u snel beton gebruiken voor extra stevigheid rond de paal. Voor de meeste duurzame schutting gebruikt u hout maini dit maakt u paal extra water bestendig in de grond.

Vlonder aanleggen bij Direct bestrating

Voorraad tuinhout

Ons voorraad is erg wisselend. Alles wat wij op de website hebben is altijd voorradig en ook af te halen in Wormerveer. Bent u opzoek naar een specifiek tuinhout product zoals Douglas hout of Azobe hardhout? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen veel tuin producten binnen 3 werkdagen in huis hebben of op uw project bezorgen.