Direct Bestrating

Direct Bestrating

Tuinaarde

Tuinaarde Gratis bezorgd

Alle genoemde prijzen zijn incl. Bezorging binnen 30 kilometer van onze vestiging in Wormerveer. Bij alle postcodes buiten onze regio wordt een extra transport toeslag gerekend. Weten wat u bezorg tarief is? Vul dan de gewenste artikelen in uw winkelmand en vul uw gegevens in op de afreken pagina. Uw bezorg tarief wordt berekend aan de hand van uw postcode.Tuinaarde voor perfect voor Gras(zoden)

Wij leveren gemalen tuinaarde die voor veel tuin projecten of kleine tuinklussen gebruikt kan worden. Zo kan deze tuinaarde prima gebruikt worden voor het leggen van Graszoden of het inzaaien van gras. Gebruik altijd mest bij het aanleggen van gras(zoden) dit zorgt voor een juiste hechting tussen het gras en de tuinaarde. Ook voor het zaaien van gras kan deze tuinaarde gebruikt worden.

Tuinaarde bij Direct bestrating | Gratis bezorgd
Tuinaarde voor veel toepassingen

Wij leveren gemalen tuinaarde die voor veel tuin projecten of kleine tuinklussen gebruikt kan worden. Zo kan de gemalen tuinaarde gebruikt worden voor het aanleggen van Gras(zoden), voor het opvullen van uw border of het aanvullen van u plantvak of erf.

Direct bestrating | Border in Wormer
Wij bezorgen tuinaarde o.a in:

Wij bezorgen tuinaarde en ophoogzand door heel Nederland, onze werkgebieden zijn dagelijks: Wormerveer, Wormer, Zaandam, Alkmaar, Beverwijk, Heemskerk, Haarlem, Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, en diverse bezorgingen in Noord en Zuid-Holland.

Bezorging van ophoogzand| Gratis bezorgd