Direct Bestrating

Direct Bestrating

De perfecte partner

Voor uw tuin onderhoud

Voordeligste in Nederland

Onderhoud door Direct Bestrating

Wij komen twee keer per jaar of maandelijks bij u langs om verschillende werkzaamheden uit te voeren. Hierbij een kleine greep uit de werkzaamheden die wij met dit onderhoud abonnement uitvoeren.

Wij zorgen ervoor dat alle beplanting gesnoeid of geplukt wordt, borders of beplanting vakken worden waar nodig aangevuld met potgrond of tuinaarde en voorzien van de juiste mest voor extra voeding in de Winter. Haagen worden bij gesnoeid in de gewenste vorm en bomen tot 6 meter worden gesnoeid. Bestrating wordt nagelopen en eventueel waar nodig her bestraat om gevaarlijke situaties te voorkomen. Heeft u gras in uw tuin? Dan wordt deze gemaaid en in het voorjaar bij gezaaid. Ook wordt eventuele ongedierte zoals mollen verjaard. Dit om schade aan uw grasmat te voorkomen. Verder helpen wij graag om tuin meubelen of andere tuin accessoires op hun Winterplek te zetten of natuurlijk op hun Lente plek.

Extra voordeel met een abonnement
Naast onze bezoeken krijgt u bij een onderhoud abonnement 10% extra Korting op al onze diensten. Wilt u bijvoorbeeld uw tuin in een nieuw jasje steken of alleen een overkapping laten plaatsen dan is dit extra scherp geprijsd voor bestaande klanten met altijd 10% Korting.

Uw maandbedrag

Voor- en Najaars bezoek  €149,- Per jaar.

Maandelijks bezoek € 65 per maand.

Alle prijzen zijn incl. BTW, materialen en arbeidsloon.

 

Bekijk brochure

Online uw onderhoud
inplannen

Direct Bestrating is de juiste keuze voor uw tuin onderhoud. Met altijd GARANTIE SERVICE

De beste kwaliteit

Direct Bestrating is niet alleen betrouwbaar maar ook voordelig voor zowel particulieren als voor bedrijven

Erkende vakmensen

Direct Bestrating is een jong innovatief bedrijf dat enkel gebruik maakt van haar eigen
erkende hoveniers


Gazon onderhoud

Wat doen wij bij het onderhouden van uw gazon? Hieronder hebben wij de hoofd werkzaamheden even onder elkaar gezet:

– Maaien van Gras

– Verticuteren van gazon

– Snijden van gras kanten

– Gazon bemesten

– Onkruid bestrijding

– Mollen bestrijding (Dier vriendelijk)

– Bewateren van gazon in droge jaargetijden

Direct bestrating uit Wormer | Uw tuin onderhoud vakkundig uit handen geven? Bekijk onze voordelige opties


Bestrating onderhoud

Wat doen wij bij het onderhouden van uw bestrating? Hieronder hebben wij de hoofd werkzaamheden even onder elkaar gezet:

– Bestrating onkruidvrij maken

– Onkruidvrij HOUDEN van bestrating 

– Verwijderen van mossen

– Verwijderen van algen op straatwerk

– Verzakkingen herstellen

– Ongedierte bestrijding (Bijv. mieren)

– Schoonmaken van bestrating 

Tuin onderhoud bij Direct bestrating uit Wormer
Direct bestrating uit Wormer

Directbestrating.nl werkt volgens een stappenplan. Na het afronden van uw aanvraag, zullen wij telefonisch contact met u opnemen voor een GRATIS afspraak. Er zal naar uw wens een datum en tijd worden besproken voor deze afspraak. Deze afspraak is om een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden en de situatie. Hierna zullen wij u een vrijblijvende prijsopgave toe sturen.

Daarom kiest u
Direct Bestrating

Siertuin-stratenmakers-directbestrating

Wij streven naar vakwerk, maar wel tegen een betaalbare prijs. Als u ervoor kiest om uw tuinklus uit te laten voeren door Direct Bestrating, dan bent u altijd verzekerd van erkende hoveniers, deskundig advies en het resultaat waar u op hoopte! Of wij nou (sier)bestrating aanleggen of tuin onderhoud uitvoeren. U bent altijd voorzien van onze garantie service. Dit houdt in dat u 6 maanden garantie heeft op alle werkzaamheden die wij voor u hebben uitgevoerd.

IMG_2471

Mocht u ervoor kiezen om nieuwe bestrating uit te zoeken, dan zal Direct Bestrating u zo goed mogelijk helpen.
De keuze in (sier)bestrating is tegenwoordig eindeloos.
Bij een offerte aanvraag op afspraak, hebben wij altijd onze uitgebreide catalogus bij de hand. Zo kunt u rustig onze bestrating met prijzen bekijken en wij zullen u vervolgens de eventuele voor- en nadelen aankaarten. Direct Bestrating werkt uitsluitend met bestrating van goede kwaliteit.

R8HgHX8WQZCvStFpHebMGw

Uiteraard is Direct Bestrating van alle markten thuis als het gaat om het aanleggen van sierbestrating. Maar wat houdt sierbestrating nou eigenlijk in? Het doel van sierbestrating is niet zo zeer dat het praktisch hoeft te zijn, maar vooral dat het er mooi uit ziet! U kunt bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van stenen of tegels in een legverband naar wens. Sierbestrating geeft uw tuin of oprit een luxe uitstraling en voor het aanleggen van sierbestrating betaald u bij ons niks extra’s.

aanleg-bestrating-direct-bestrating

Al onze vakmensen weten van aanpakken en hebben voor ieder probleem de juiste oplossing door ervaring en kennis wordt er snel geanticipeerd en worden er geen onnodige kosten gemaakt.

Direct Bestrating

rekent geen voorrijkosten