Direct Bestrating

Direct Bestrating

Succesverhalen

Klanten beoordelen
Direct Bestrating
Gemiddeld met een 4,5/5

Klant beoordelingen
4.5/5
Verzend uw review
1
2
3
4
5
Verzenden
     
Annuleren

Laat een review achter

Gemiddels aantal sterren:  
 23 review(s)
door Thomas & Marleen
Voortuin en steeg

We zijn ontzettend blij met het leeghalen en de aanleg van onze voortuin. Er moest meer dan 80 m2, 30 cm worden opgehoogd. Perfecte uitgravingen, inclusief al het oude gras en beplanting. 2 paden met waaltjes in visgraatpatroon gelegd, strak afgewerkt, mooie borders en een steeg van meer dan 11 meter in lengte in blokpatroon gelegd. Een terras met tegels van 50×50 afgewerkt met een bies van waaltjes ligt kaarsrecht. Ondanks stromende regen en wat onvoorziene gebeurtenissen (15 meter omleggen regenpijp), werd er continu doorgewerkt en het resultaat is boven onze verwachting. Bedankt Jesse!

door Jan de Jong
prima werk geleverd

Jesse en zijn collega hebben mij blij gemaakt met het renoveren van mijn terras. Goed werk afgeleverd en alles netjes opgeruimd.

door Sjoerd
Schuttingen en bestrating vervangen

Zeer tevreden. Ondanks de hitte schuttingen en bestrating vervangen. Alles staat er weer strak bij. Jesse en Niels bedankt!!

door Hubert Schüssler
Plaatsing schutting

Erg tevreden over het plaatsen van een nieuwe schutting, denken in oplossingen zijn erg prettig in omgang/communicatie.Schutting en alle bijbehorende werkzaamheden uitgevoerd voor een scherpe prijs, zeker een aanrader.

door Jessica
Zeer tevreden over aanleg achtertuin

Zeer tevreden over de gehele periode van afspraak voor offerte tot het eindresultaat. Duidelijke, snelle en goed geprijsde offerte. Denken mee in ideeën. Hele achtertuin laten vernieuwen met tegels, gras, vlonder, trap en overkapping. Zeer net werk geleverd. Goede en fijne communicatie. Aanrader voor elke klus in de tuin.

door Tjakko Singeling
Zeer tevreden

22 februari 2020: In verband met verzakkingen de oprit, zij- en achtertuin opnieuw laten bestraten. De klus was in vier dagen klaar, wat best wel snel is. Voor het merendeel zijn de bestaande klinkers gebruikt. Over het resultaat zijn wij zeer tevreden!

door Willem
Bestrating laten aanleggen

Bestrating laten aanleggen in mijn voortuin. Snel uitgevoerd en prima bestraat.

door e p v/d weel
bestrating tuin

21 aug begonnen oude tegels weghalen22 aug begonnen banden plaatsen/zand storten en een begin maken met leggen van de nieuwe tegels23 aug werk afgemaakt en alle oude tegels e.d afgevoerdaardige jongens en van beide kanten werd er goed meegedachtik ben er zeer tevreden meebedankt heren

door Rico Langeberg
Houtbetonschutting geplaatst

Erg fijn dat ze de tijd nemen of vooraf ook even de situatie ter plaatse te komen bekijken, om zo een goede offerte te kunnen opstellen. Samen met de buren hebben wij een houtbetonschutting (inclusief poortdeuren) laten plaatsen. Het ziet er weer uit als een plaatje en de plaatsing ging sneller dan verwacht. Erg tevreden hierover en zeker een aanrader voor toekomstige klussen!

door Connie
Tuin laten uitgraven

Mijn tuin laten uitgraven en ophoogzand laten aanvoeren. Erg snel gegaan en prima geregeld!

Pagina 1 van de 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Direct Bestrating

rekent geen voorrijkosten