Direct Bestrating

Direct Bestrating

Bereikbaarheid en veiligheid

Sneeuw & Vorst preventie
Direct Bestrating is niet alleen een ideale partner voor uw bestrating en aanleg, maar ook zeker in de wintermaanden komt Direct Bestrating zeer goed van pas. Zodra het najaar begint word het kouder in Nederland, er ontstaat vorst en eventueel sneeuw. Wat voor gevaarlijke situaties kan zorgen! Met de sneeuw en vorst preventie van Direct Bestrating is uw tuin, parkeerplaat(sen), oprit of terrein binnen no-time weer veilig en bereikbaar voor u en de mensen om u heen.

Hoe gaat het in zijn werk?
Het bestrijden van sneeuw en vorst is erg belangrijk tijdens de winterdagen, het zorgt ervoor dat u veilig het huis uit kan en niet voor verassingen komt te staan met bijv. gladde looppaden of een onveilige oprit. Wij zorgen ervoor dat u veilig op weg kunt.
Ons doel is dan ook om uw oprit en/of looppad(en) sneeuw en vorst vrij te houden tijdens de winterdagen. Dit doen wij doormiddel van sneeuwschuivers, mini strooiwagens en natuurlijk onze werknemers.

Na uw aanmelding nemen wij contact met u op en komen wij kosteloos uw situatie bekijken. Na het bekijken van de situatie kunnen wij samen met u bepalen welke looppaden en/of opritten wij sneeuw en vorst vrij moeten houden. Aan de hand hiervan kunnen wij een juiste prijsopgave opmaken. 

Wat zijn de kosten?
Wij van Direct bestrating houden van helderheid, dit is niet alleen uw voordeel maar ook dat van ons. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat er geen onverwachte kosten worden gemaakt die niet zijn besproken. De kosten voor onze vorst preventie zijn voor iedere situatie anders, wij willen u dan ook vragen om met ons contact op te nemen voor een vrijblijvende prijsopgave.

Voor het sneeuw en vorst vrijhouden van uw oprit of looppaden zijn er twee verschillende mogelijkheden, dit kan zijn met een maand abonnement of per dag. Bij de keuze van een maand abonnement staan wij de gehele winter voor u klaar en zullen bij u langs komen als de winter heeft toegeslagen.

Voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier of telefonisch via: 075-6128993.

Afspraak maken

Vul het onderstaande contact formulier in om een afspraak te maken met een van onze specialisten

Direct Bestrating

rekent geen voorrijkosten