Direct Bestrating

Direct Bestrating

Riool en grondwerk

Riool herstel of onderhoud bij Direct Bestrating

Voor verschillende riool werkzaamheden kunt u bij ons terecht, wij hebben in loop der jaren een hoop ervaring opgedaan op gebied van riool werkzaamheden. Zo kunnen wij u huis aansluiting herstellen of inspecteren op bijv. wortelgroei, PVC breuk of verzakte hulpstukken. Of een compleet nieuwe situatie in kaart brengend ontwerpen en uiteraard aanleggen. Voor meer informatie of het melden van calamiteiten kunt u contact met ons opnemen.

Breuk in PVC hulpstuk | Direct Bestrating
Nieuw onstopping stuk van PVC aangesloten | Direct Bestrating
locatie-tuinaanleg-direct-bestrating-wormer

Grondwerk bij Direct Bestrating

Bij iedere bestrating klus of tuinaanleg is grondwerk van essentieel belang. Door een juiste ondergrond is jarenlang plezier gegarandeerd. Wij nemen bij ieder project dan ook de ruimte om de ondergrond op de beste manier te bewerken of te vervangen voor de juiste grondstof. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om bestrating op tuingrond of aarde aan te leggen. Deze ondergronden zijn zeer slecht drainerend en daardoor niet geschikt voor bestrating of andere verharding. Ook zijn wij altijd bezig met nieuwe innovaties en investeren wij in nieuwe machines om al onze projecten zo arbeid vriendelijk mogelijk te kunnen uitvoeren. Wij voeren o.a de volgende werkzaamheden uit: Aan en afvoeren van grondstoffen, Uitgraven van tuinen en bedrijven terreinen, uitgraven van sleuven, voorbereiden voor straatwerk en egaliseren van verschillende grondstoffen.

Bezorging van ophoogzand| Gratis bezorgd
Uitgraven door Direct bestrating
Uitgraven van voortuin in Wormer | Direct bestrating

Goed Grondwerk is het halve werk

Door aandacht te besteden aan de ondergrond bent u zeker van een goede fundering voor uw project. Wij kunnen helpen bij de keuze welke ondergrond het beste is, maar natuurlijk ook voor de uitvoering hiervan bent u bij ons aan het juiste adres.

Afspraak maken

Vul het onderstaande contact formulier in om een afspraak te maken met een van onze specialisten

Direct Bestrating

rekent geen voorrijkosten