Partner worden?

Partner worden?

Ben jij Zzp’er, hovenier of stratenmaker?

Wij willen loyale zakelijke klanten van Direct Bestrating een mooi GRATIS platform bieden met veel werk potentie, verschillende voordelen bij container verhuur bedrijven, gereedschappen en tuin materialen. Wil jij in aanmerking komen als specialist bij Direct Bestrating? Schrijf je dan in en geniet van alle gratis voordelen.

 

Hoe werkt het ?

Wij bieden een platform waar verschillende aannemers bedrijven zich verder kunnen ontwikkelen of een samenwerking met andere gerelateerde bedrijven tot stand kan komen. Ben jij bijv. Hovenier? Dan hebben wij verschillende bedrijven met handige diensten. Denk bijv. aan container verhuur bedrijven die extra scherpe prijzen voor jullie aanbieden, afvoerdiensten, groothandels uit de tuin branche die jou belonen bij het verkopen van hun producten of transport bedrijven die snel jou klus uitvoeren. Door gebruik te maken van de diensten en kortingen van onze aangesloten bedrijven bespaar je als vakman. Daardoor heb je altijd een scherpe offerte.

Helemaal GRATIS 

Het platform is voor iedere ondernemer. U betaald geen maandelijkse kosten, of andere administratie kosten. Samen sta je sterker en is geen klus of project te groot. Ons platform staat sterk door alle aangesloten ondernemers, met elkaar krijgen we meer voor elkaar bij alle leveranciers. Wij regelen dit voor jou. Geheel gratis en zonder contracten of verplichtingen.

Profiteer van korting bij ons en van o.a:

0
Aangesloten aannemers

Nieuwe ontwikkelingen

Huur een machine bij een collega in de buurt

Om als vakman iedere klus te kunnen uitvoeren heb je soms een specifieke machine nodig, het is niet altijd vanzelfsprekend om deze machine aan te schaffen. Dit omdat hij te weinig zal worden gebruikt of er is simpel weg te weinig werk voor. Binnen ons Gratis platform kunt u verschillende machines huren bij de bekende verhuurbedrijven met extra voordelen, of kunt u een collega in uw regio benaderen die de benodigde machine wel heeft aangeschaft. Dit heeft als voordeel dat uw de machine voordelig kunt huren. Het is dan ook een win-win situatie. Een stil staande machine levert namelijk niks op !

Korting op nieuw gereedschap 

Nieuw gereedschap nodig? Bij aangesloten bouwmarkten en dealers krijg je een eigen korting code. Deze kun je geheel naar eigen wens gebruiken en is geschikt voor alle soorten gereedschap of machines.


Erkend leerbedrijf

Sinds 2020 zijn wij erkend leerbedrijf voor enthousiaste leerlingen die graag het vak willen leren. Door te investeren in nieuwe ontwikkelingen en hulpmiddelen zorgen wij voor een leerzame werk of stageplek. Bij ons is alle mogelijk zolang je maar wilt !

Bekijk hier onze advertentie of neem snel contact met ons op. Bekijk advertentie 

Wij zijn erkend leerbedrijf voor oppermannen en straatmakers in Noord-Holland

Direct Bestrating

rekent geen voorrijkosten