Ophoogzand kopen? Gratis bezorgd in Wormerveer

Ophoogzand bij Direct Bestrating

Het aanleggen van borders, muurelementen of bestrating gaat niet zonder ophoogzand. door gebruik te maken van ophoogzand wordt de drainerende werking van uw ondergrond verbeterd en zult u minder snel last krijgen van wateroverlast of verzakkingen. Voor een optimale ondergrond dient het ophoogzand voor beweging aangetilt te worden met een trilplaat.
Wij bezorgen o.a in:

Wij bezorgen ophoogzand door heel Nederland, onze werkgebieden zijn dagelijks: Wormerveer, Wormer, Zaandam, Alkmaar, Beverwijk, Heemskerk, Haarlem, Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, en diverse bezorgingen in Noord en Zuid-Holland.


Waarom ophoogzand gebruiken ?

Bij het aanleggen van bestrating, kunstgras of opsluitbanden. Heeft u altijd ophoogzand nodig. Ophoogzand zorgt voor een goed verdichte en stabiele ondergrond die tevens waterdoorlatend is. De drainerende werking van ophoogzand is een belangrijke eigenschap. Dit zorgt ervoor dat hemelwater in de ondergrond kan zakken. Dit is goed voor het mileu en zorgt er tevens voor dat uw minder last heeft van water overlast, groen/mos aanslag en verzakkingen.

Direct uw ophoogzand bestellen? Bekijk hier ons aanbod 

 Uw bestrating liever later aanleggen ? Bekijk dan onze online berekening. Wij bestraten in o.a: Zaandam, Zaanstreek, Alkmaar, Haarlem, Amsterdam en Wormer

Bezorging van ophoogzand

Ophoogzand kan besteld worden in Big-Bags of lostgestort. Big-Bags zijn grote zakken van ongeveer 90x90x120 cm. Deze zijn gevuld met 1 Kuub (1m3) ophoogzand. Wij hebben in ons assortiment ook halve Big-Bags of 3/4 (1000KG) Big-Bags. Het bezorgen van Big-Bags gebeurt met een vrachtauto met los kraan. Deze vrachtwagen kan de Big-Bags op de stoep, parkeervak of voortuin plaatsen, maximaal ong. 7 meter vanuit het midden van de weg.

Losgestort ophoogzand wordt bezorgd door middel van een kipper, dit kan een vracht wagen of aanhanger zijn die gevuld is met ophoogzand en leeg gekiept wordt. Dit kan bijv. op een parkeervak, voortuin of stoep zijn. Hier is bij melding aan de gemeente geen vergunning voor nodig.

Maak gebruik van onze voordelige diensten 

Wij kunnen buiten het aanleggen van bestrating ook andere diensten verrichten. Zo verzorgen wij ook het uitgraven en afvoeren van uw bestaande ondergrond zoals, tuinaarde, schone grond, gras of bestrating. Ook kunnen wij nieuw ophoogzand aanvoer, egaliseren en aftillen. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende prijs opgave ontvangen? Vul dan hier ons contact formulier in.

 

Altijd ophoogzand op voorraad bij Direct bestrating in Wormer, Noord-Holland
Ophoogzand bestellen? Wij bezorgen gratis! Direct bestrating
Ophoogzand nodig? Direct bestrating goedkoop en snelle levering
Bezorgen van Big-Bags ophoogzand? Gratis bezorging bij Direct bestrating


Ophoogzand Gratis bezorgd in Wormerveer

Wormerveer is een dorp en was tot 1974 een zelfstandige gemeente in de provincie Noord-Holland, gelegen aan de Zaan. De buurtschap Westknollendam maakte deel uit van de gemeente. Sinds 1 januari 1974 is het een onderdeel van de gemeente Zaanstad. De plaats beschikt over een spoorwegstation, station Wormerveer.


Ophoogzand draineert uw hemelwater

Ophoogzand wordt gewonnen uit de Noord-Zee of IJsselmeer. Het ophoogzand dat wordt gewonnen uit de Noord-Zee is het meest gebruikte soort ophoogzand. Dit ophoogzand is zeer geschikt voor het aanleggen van bijv. tuinen of andere ruimtes. Door het ophoogzand aan te trillen wordt de korrelige structuur bewogen en vormt er een stevig zandbed die waterdoorlatend is en hemelwater terug de grond in brengt. Dit is goed voor milieu en voorkomt uitdroging van de ondergrond.

 

 

 


Herkomst van ophoogzand

Ophoogzand, Stopzand of vulzand. Ophoogzand is in verhouding tot andere soorten zand eenvoudig en goedkoop. Ophoogzand noemt men ook wel vulzand of stopzand. Het ophoogzand wordt toegepast voor het ophogen van bepaalde oppervlaktes. Ophoogzand laat in tegenstelling tot drainagezand minder hemelwater door. Het ophoogzand wordt in praktijk alleen toegepast wanneer de eisen aan het zand zeer laag zijn. Ophoogzand is namelijk ongezeefd zand. Dit houdt in dat ophoogzand verschillende korrel kan bevatten. Er worden aan ophoogzand ook nauwelijks eisen gesteld op het gebied van de vorm en de omvang van de korrels. Daarnaast kan ophoogzand ook verschillende kleuren hebben en kan de herkomst verschillen. Zo kan ophoogzand uit de zee worden gewonnen en ontzilt worden. Ook kan ophoogzand uit het IJsselmeer of speciale zandputten komen.
Hoe bezorgen wij?

Ophoogzand bij Direct Bestrating

Het aanleggen van borders, muurelementen of bestrating gaat niet zonder ophoogzand. door gebruik te maken van ophoogzand wordt de drainerende werking van uw ondergrond verbeterd en zult u minder snel last krijgen van wateroverlast of verzakkingen. Voor een optimale ondergrond dient het ophoogzand voor beweging aangetilt te worden met een trilplaat.
Check de video

Direct Bestrating

rekent geen voorrijkosten