Direct Bestrating

Direct Bestrating

Ophoogzand Gratis bezorgd

Alle genoemde prijzen zijn incl. Bezorging binnen 30 kilometer van onze vestiging in Wormerveer. Bij alle postcodes buiten onze regio wordt een extra transport toeslag gerekend. Weten wat u bezorg tarief is? Vul dan de gewenste artikelen in uw winkelmand en vul uw gegevens in op de afreken pagina. Uw bezorg tarief wordt berekend aan de hand van uw postcode.

Ophoogzand assortiment
Ophoogzand is de basis van uw nieuwe tuin

Zand & grond, Als u aan de tuin gaat beginnen is grond een belangrijke factor. Bij het (opnieuw) aanleggen van bestrating is ophoogzand een belangrijk onderdeel. Een goed zandbed zorgt voor een mooi egaal eindresultaat  en een lange levensduur!

Direct bestrating | Voor het aanleggen van elk soort sierbestrating
Wij bezorgen o.a in:

Wij bezorgen ophoogzand door heel Nederland, onze werkgebieden zijn dagelijks: Wormerveer, Wormer, Zaandam, Alkmaar, Beverwijk, Heemskerk, Haarlem, Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Purmerend, Heerhugowaard en diverse andere bezorgingen in Noord en Zuid-Holland.

Bezorging van ophoogzand in Amsterdam en omstreken
Hoe bezorgen wij?

Ophoogzand bij Direct Bestrating

Het aanleggen van borders, muurelementen of bestrating gaat niet zonder ophoogzand. door gebruik te maken van ophoogzand wordt de drainerende werking van uw ondergrond verbeterd en zult u minder snel last krijgen van wateroverlast of verzakkingen. Voor een optimale ondergrond dient het ophoogzand voor beweging aangetilt te worden met een trilplaat.
Check de video