Nieuws

Nieuws berichten

Bij het aanleggen van bestrating komt een hoop kijken. Denk aan ophoogzand, opsluitbanden en bestrating. Om uw project goed te plannen is het belangrijk om uw oppervlakte en omtrek van uw project te berekenen. 

Zodra uw /  of wij dit hebben berekend kunnen wij de juiste hoeveelheid bestrating, ophoogzand en opsluitbanden voor uw bestellen. Alle materialen worden thuis bezorgd of meegenomen door onze stratenmaker. 

Lees hier het hele artikel

Auteur : Jesse Bloem, Direct bestrating, 08-11-2019

Bestrating en aanleg kosten online berekenen? Bekijken onze berekening HIER

Bestrating aanleggen in o.a: Zaandam, Zaanstreek, Alkmaar, Haarlem, Amsterdam en Wormer

Bij het aanleggen van een nieuwe schutting zijn een aantal punten belangrijk. De keuze van u nieuwe schutting is afhankelijk van uw budget en de mogelijkheden. Belangrijk om een goed beeld te krijgen van de kosten is het berekenen van de omtrek van uw tuin of project.

Zodra u  /  of wij dit hebben berekend kunnen wij de juiste hoeveelheid beton palen, beton onderplaten, aanvul beton en tuinschermen voor uw bestellen. Alle materialen worden thuis bezorgd of meegenomen door onze Hovenier

Lees hier het hele artikel

Auteur : Jesse Bloem, Direct bestrating, 10-11-2019

Betonschutting en aanleg kosten online berekenen? Bekijken onze berekening HIER

Schutting aanleggen in o.a: Zaandam, Zaanstreek, Alkmaar, Haarlem, Amsterdam en Wormer

Bij het aanleggen van een vlonder is de voorbereiding erg belangrijk, voor het bouwen van een vlonder moeten er palen worden geslagen in de grond. Soms wel 9 palen per m2. Het is dan ook belangrijk om te weten waar uw riool, water of stroom bekabeling loopt. Loopt dit door de tuin? Zo ja waar loopt deze en heeft dit invloed op het bouwen van de n nieuwe vlonder?

Nadat u inzicht heeft in de ondergrond van uw project, kunnen we beginnen met het ontwerp. Denk hierbij altijd aan lichtinval en ondergrond. Zodra wij uw ontwerp hebben besproken kunnen we de materialen van uw nieuwe vlonder gaan berekenen. Ook bij het bouwen van een vlonder is het belangrijk om tijdens de berekening van uw materiaal rekening te houden met bijv. beschadigde planken of palen door transport. 

Zodra wij dit samen met u  hebben berekend in een offerte, kunnen wij de juiste hoeveelheid Hardhouten palen, Hardhouten gordingen, aanvul beton en Hardhouten Bankirai vlonderplaken voor uw bestellen. Alle materialen worden thuis bezorgd of meegenomen door onze Hovenier

Lees hier het hele artikel

Auteur : Jesse Bloem, Direct bestrating, 5-11-2019

Vlonder laten aanleggen ? Vraag een inmeet afspraak en heldere offerte  HIER aan.

Vlonder aanleggen in o.a : Zaandam, Assendelft, Wormer, Amsterdam, Westzaan en Purmerend

Bij het aanleggen van bestrating, kunstgras of opsluitbanden. Heeft u altijd ophoogzand nodig. Ophoogzand zorgt voor een goed verdichte en stabiele ondergrond die tevens waterdoorlatend is. De drainerende werking van ophoogzand is een belangrijke eigenschap. Dit zorgt ervoor dat hemelwater in de ondergrond kan zakken. Dit is goed voor het mileu en zorgt er tevens voor dat uw minder last heeft van water overlast, groen/mos aanslag en verzakkingen.

Lees hier het hele artikel

Auteur : Jesse Bloem, Direct bestrating, 20-11-2019

Direct uw ophoogzand bestellen? Bekijk hier ons aanbod 

Wij bezorgen Gratis  ophoogzand  in o.a : Zaandam, Assendelft, Wormer, Amsterdam, Westzaan en Purmerend

Bij het aaleggen van uw tuin is het belangrijk om uw tuin op te meten. Dit is nodig om eventueel materiaal hoeveelheid te kunnen berekenen of om uw vrijblijvende offerte van ons te controleren.

Lees hier het hele artikel

Auteur : Jesse Bloem, Direct bestrating, 5-12-2019

Uw tuin laten aanleggen ? Vraag een inmeet afspraak en heldere offerte  HIER aan.

Tuin aanleggen in o.a : Zaandam, Assendelft, Wormer, Amsterdam, Westzaan en Purmerend

Wat erg belangrijk is bij de opkomst van de witte aanslag is de productie van een beton tegel. Een beton tegel wordt namelijk gemaakt van natuurlijke producten, zand, grind, cement en water. Door dat je cement en water samenvoegt vormt er zich calciumhydroxide, ook wel ‘vrije kalk’ genoemd. Vervolgens ontstaat en calciumcarbonaat (kalksteen) doordat deze ‘vrije kalk’ de reactie aangaat met kooldioxide (C02) in de lucht.

Lees hier het hele artikel

Auteur : Jesse Bloem, Direct bestrating, 2-01-2020


Erkend leerbedrijf

Sinds 2020 zijn wij erkend leerbedrijf voor enthousiaste leerlingen die graag het vak willen leren. Door te investeren in nieuwe ontwikkelingen en hulpmiddelen zorgen wij voor een leerzame werk of stageplek. Bij ons is alle mogelijk zolang je maar wilt !

Bekijk hier onze advertentie of neem snel contact met ons op. Bekijk advertentie 

Wij zijn erkend leerbedrijf voor oppermannen en straatmakers in Noord-Holland