Hout-beton schutting plaatsen in Wormer

Hout-Beton schutting aanleggen door Direct Bestrating

Hout-Beton schutting laten plaatsen in Wormer

Direct bestrating bied een ruim assortiment Hout beton schuttingen met bijbehorende poort. Alles uit ons assortiment wordt aangeboden met onze montage service. Uw kunt gemakkelijk en snel uw aantal meter schutting invullen in onze online berekeningen. Deze kunt u vinden bij alle soorten schuttingen. Bekijk ons assortiment

Voordelig

Direct Bestrating is niet alleen betrouwbaar maar ook zéér voordelig voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Vrijblijvende offerte

Direct Bestrating bied altijd een vrijblijvende offerte aan, deze kunt u gemakkelijk online inzien. Ook ontvangt u de offerte in PDF bestand. Via de online offerte kunt u gemakkelijk u offerte aanvaarden met een digitale handtekening.

Wij hebben de volgende schuttingen met aanleg service in Wormer. 

Hardhouten beton schutting Grijs

Hardhouten beton schutting Antraciet/Zwart

Grenen beton schutting Grijs

Grenen beton schutting Antraciet/Zwart

Douglas beton schutting Grijs

Douglas beton schutting Antraciet/Zwart

Met bijpassende poorten en RVS UNI-beslag.

Hout-Beton schutting aanleggen door Direct Bestrating
Wij werken met MAKITA gereedschap
Schutting aanleggen bij Direct bestrating

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting in Wormer

- Totaal 200 cm hoog
- Zeer duurzaam, geen last meer van rottende palen
- Beschermd tuinscherm tegen houtrot door betonnen onderplaat
- Zeer stevige schutting met betonnen frame
- RVS Uni-beslag, geen last van roesteden schroeven

Hout-beton schutting met aanleg service in Wormer

- Vrijblijvende offerte
- Garantie op uw montage
- Al onze specialisten zijn in het bezit van een VCA-Diploma
- Goed gereedschap voor snelle oplevering
- Duidelijke en heldere offerte, zonder bijkomende kosten

Waarom een schutting plaatsen

Er komen steeds meer mensen in Nederland, dat heeft als nadeel dat er steeds meer mensen in woonwijken komen te wonen en de huizen en de grond steeds duurder wordt. Het is dan ook fijn om wat privacy te hebben op je eigen perceel. Een schutting wordt vaak geplaatst rondom de tuin of oprit. Door een schutting te plaatsen rondom je perceel zal er meer privacy op uw perceel zijn.

Waarom een schutting plaatsen

Het verschil in aantal planken per tuinscherm heeft te maken met de doorkijkmogelijkheid van uw tuinscherm. Bij een 19 Planks tuinscherm is er een minimale doorkijk onder een bepaalde hoek, bij een 21 planks tuinscherm is de doorkijk helemaal verdwenen. Dit heeft als nadeel dat een 21 planks tuinscherm duurder is dan een 19 planks tuinscherm.

Voordelig een Hout-Beton schutting laten plaatsen

Direct Bestrating is een bedrijf dat zicht volledig richt op werkzaamheden in de tuin, door ervaring, vakkennis en juiste gereedschap plaatsen wij de meesten schuttingen binnen een dag. Hierdoor kunnen wij uw Hout-Beton schutting voordelig aanleggen zonder bijkomende kosten.


Hoe leggen wij een beton schutting aan ?

Bij het aanleggen van een nieuwe schutting zijn een aantal punten belangrijk. De keuze van u nieuwe schutting is afhankelijk van uw budget en de mogelijkheden. Belangrijk om een goed beeld te krijgen van de kosten is het berekenen van de omtrek van uw tuin of project.

Zodra u  /  of wij dit hebben berekend kunnen wij de juiste hoeveelheid beton palen, beton onderplaten, aanvul beton en tuinschermen voor uw bestellen. Alle materialen worden thuis bezorgd of meegenomen door onze Hovenier

Eerste stap is vaak het verwijderen van de oude schutting. Deze verwijderen wij met behulp van zaag gereedschap. Wij proberen altijd uw oude schutting zo klein als mogelijk aan te bieden aan de afval centrale. De kosten voor het afvoeren van uw oude schutting zijn afhankelijk van de situatie en materiaal. Heeft u bijv. een onbehandelde hardhouten schutting of een Geimpregneerde Grenen schutting. De afvoerkosten zijn hier afhankelijk van. Het afvoeren van een Geimpregneede schutting is duurder dan een onbehandelde schutting.

Tweede stap nadat wij of u de oude schutting hebben verwijderd kan er begonnen worden met het plaatsen van de nieuwe beton schutting. Wij zullen altijd vooraf met u de nieuwe erf grens bepalen. Mag de schutting op de zelfde plaatst blijven? Ook dan zullen wij deze met u doornemen.

Derde stap zodra de erf grens is bepaalt kunnen wij beginnen met het plaatsen van de nieuwe beton schutting. De palen worden aangevuld met extra snel beton, dit voor extra stevigheid. Het is van belang de nieuwe beton palen aan te vullen met snel beton, tijdens heftige storm zal dit het verschil maken op de aanleg van uw nieuwe schutting.

Vierde stap na het plaatsen van de beton palen en onderplaten kunnen wij de tuinschermen plaatsen. Deze worden uiteraard opmaat gezaagd en eventueel aangepast op de situatie. Het opmaat zagen van schermen is in de meeste gevallen nodig. Het gebeurt niet vaak dat een schutting precies uitkomt op de erf grens of past tussen uw woning en schuur. Wij hebben geïnvesteerd in het juiste gereedschap om uw tuinscherm vakkundig en snel opmaat te kunnen zagen.

Vijfde stap is het plaatsen van uw tuinpoort. Wij hebben voor alle beton schuttingen een bijpassende poort. Al onze poorten zijn voorzien van een stalen frame. Dit stalen frame zorgt ervoor dat uw tuinpoort niet zal gaan doorhangen of na loop der jaren slecht zal sluiten. In onze poorten zitten luxe cilindersloten met drie bijbehorende sleutels. De poort wordt bevestigd in een kozijn, dit zorgt voor een juiste afsluiting en verkleind de mogelijkheid op inbraak. Bij iedere poort is een bijbehorend kozijn beschikbaar, zo hebben wij o.a: Hardhouten kozijnen, Grenen kozijnen en Douglas kozijnen.

Zesde stap is optioneel. Voor langdurig plezier van uw nieuwe beton schutting heeft u de mogelijkheid om uw tuinschermen te laten behandelen met Beits, olie of impregneer. Door uw tuinscherm te behandelen is uw hout bescherm tegen alle weer invloeden of vocht opname en zal de kleur van uw houtsoort behoud blijven. Als u kiest om uw tuinscherm niet te behandelen zal deze natuurlijk vergrijzen. 

Betonschutting en aanleg kosten online berekenen? Bekijken onze berekening HIER

Schutting aanleggen in o.a: Zaandam, Zaanstreek, Alkmaar, Haarlem, Amsterdam en Wormer

Direct Bestrating | Bestrating aanleggen in Zaandam en Zaanstreek
Direct bestrating | Stratenmakers met ervaring
Tuinaanleg in Wormer | Direct bestrating
Nieuwbouw project Hardhouten beton schutting | Direct Bestrating
Hout beton schutting | Direct bestrating

Direct Bestrating

rekent geen voorrijkosten