Hoeveel ophopogzand heb ik nodig

Ophoogzand berekenen

Hoe werkt onze berekening voor ophoogzand?

Bij een volledige berekening is rekening gehouden met ophoogzand. Bij iedere bestrating klus is ophoogzand nodig. U zult dus altijd in een volledige berekening ophoogzand meenemen. Iedere bestrating klus is anders en u kunt hieronder in de berekening uw gewenste te bestraten vierkante meter in vullen, dit kunt u doen in het witte tekst veld naast de koptekst ”Opervlakte in m2″. Hierna kunt u het gewenste aantal centimeter selecteren dat uw bestrating opgehoogd moet worden. De hoogte van de nieuwe bestrating is dan ook belangrijk om op te meten, dit kan bijv. de onderkant van uw tuindeur zijn. Klik vervolgens op de grijze knop ”Berekenen”. Het aantal benodigde kuub wordt vervolgens automatisch weergegeven .

Ophoogzand berekenen

Oppervlakte in m2 Hoogte van de bestrating
Vul de oppervlakte in
Aantal kuub:
TSN6hyU9QKCe5guJYOhg%A

Daarom kiest u
Direct Bestrating

Direct bestrating | Bereken uw aanlegkosten zelf online per m2 in Wormer

Wij streven naar vakwerk, maar wel tegen een betaalbare prijs. Als u ervoor kiest om uw tuinklus uit te laten voeren door Direct Bestrating, dan bent u altijd verzekerd van erkende stratenmakers, deskundig advies en het resultaat waar u op hoopte! Of wij nou (sier)bestrating aanleggen of een volledige tuin renovatie uitvoeren, u bent altijd voorzien van onze garantie service. Dit houdt in dat u 6 maanden garantie heeft op alle werkzaamheden die wij voor u hebben uitgevoerd. Benieuwd naar een greep uit onze afgeronde werkzaamheden? Bekijk dan onze foto’s.

Direct bestrating | Bereken uw aanlegkosten zelf online per m2

Direct Bestrating zorgt ervoor dat uw (sier)bestrating of groen zo snel mogelijk en zo veilig mogelijk word verwijderd. U kunt de keuze maken om uw oude bestrating, groen en overig puin af te laten voeren door ons. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw bestrating en groen zelf te verwijderen en eventueel af te voeren. Zo bespaard u op het totaalbedrag van uw klus, maar het kost u daarin tegen wel een hoop tijd en energie. De kosten van het uitbreken/afvoeren is afhankelijk van de hoeveelheid en de moeilijkheidsgraad.
Tijdens ons gratis tuinadvies + offerte gesprek zullen wij u alle informatie geven over het uitbreken en afvoeren van uw materiaal.

Opsluitbanden direct bestrating | Direct bestrating | Bereken uw aanlegkosten zelf online per m2

Enorm belangrijk voor langdurig plezier van uw (sier)bestrating.
Opsluitbanden worden geplaatst aan de buitenrand van uw bestrating en zorgen ervoor dat uw bestrating op zijn plaats blijft liggen. Bestrating zonder betrouwbare opsluiting gaat op den duur verplaatsen of verzakken, wat weer voor gevaarlijke situaties kan zorgen. Daarom raden wij altijd aan om uw bestrating te voorzien van opsluitbanden.
Mocht er bestrating rond uw huis worden aangebracht, dan kan uw buitengevel ook dienen als stevige opsluiting, tijdens ons tuinadvies zal onze vakman u precies vertellen wat voor u de beste oplossing zal zijn.