Garantie Service

6 Maanden Garantie op uw aanleg

Direct Bestrating, Schutting en Grasmat maakt enkel gebruik van erkende vakmensen voor de aanleg van uw tuin of oprit. Zodra u ervoor kiest om de aanleg te laten uitvoeren door Direct Bestrating bent u altijd voorzien van 6 maanden aanleg garantie. Dit houdt in: Mocht er door natuurlijke omstandigheden, verplaatsing of verzakking van de bestrating optreden, dan zal Direct Bestrating, Schutting of Grasmat er zorg voor dragen dat dit kosteloos hersteld word mits dit binnen de garantie periode valt.

Werkwijze

Directbestrating.nl werkt volgens een stappenplan. Na het afronden van uw aanvraag, zullen wij telefonisch contact met u opnemen voor een GRATIS afspraak. Er zal dan naar uw wens een datum en tijd worden besproken. Deze afspraak is om een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden en wanneer deze u het beste uitkomt.U ontvangt vervolgens van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte op maat!

Vakmensen

Direct Bestrating is een flexibel jong bedrijf dat graag voor u aan de slag gaat. Door de scherpe prijzen gecombineerd met vakmensen, die alle in het bezit zijn van een VCA Certificaat en de nodige diploma’s zijn wij uw perfecte partner voor iedere bestrating of tuin klus.

Garantie

Bij al onze werkzaamheden krijgt u garantie service. Dit garantiebewijs is 6 maanden geldig na afronding van de werkzaamheden.

Voordelig

Direct Bestrating is niet alleen betrouwbaar maar ook zéér voordelig voor zowel particulieren als voor bedrijven.