Beton schutting laten aanleggen


Hoe leggen wij een beton schutting aan ?

Bij het aanleggen van een nieuwe schutting zijn een aantal punten belangrijk. De keuze van u nieuwe schutting is afhankelijk van uw budget en de mogelijkheden. Belangrijk om een goed beeld te krijgen van de kosten is het berekenen van de omtrek van uw tuin of project.

Zodra u  /  of wij dit hebben berekend kunnen wij de juiste hoeveelheid beton palen, beton onderplaten, aanvul beton en tuinschermen voor uw bestellen. Alle materialen worden thuis bezorgd of meegenomen door onze Hovenier

Eerste stap is vaak het verwijderen van de oude schutting. Deze verwijderen wij met behulp van zaag gereedschap. Wij proberen altijd uw oude schutting zo klein als mogelijk aan te bieden aan de afval centrale. De kosten voor het afvoeren van uw oude schutting zijn afhankelijk van de situatie en materiaal. Heeft u bijv. een onbehandelde hardhouten schutting of een Geimpregneerde Grenen schutting. De afvoerkosten zijn hier afhankelijk van. Het afvoeren van een Geimpregneede schutting is duurder dan een onbehandelde schutting.

Tweede stap nadat wij of u de oude schutting hebben verwijderd kan er begonnen worden met het plaatsen van de nieuwe beton schutting. Wij zullen altijd vooraf met u de nieuwe erf grens bepalen. Mag de schutting op de zelfde plaatst blijven? Ook dan zullen wij deze met u doornemen.

Derde stap zodra de erf grens is bepaalt kunnen wij beginnen met het plaatsen van de nieuwe beton schutting. De palen worden aangevuld met extra snel beton, dit voor extra stevigheid. Het is van belang de nieuwe beton palen aan te vullen met snel beton, tijdens heftige storm zal dit het verschil maken op de aanleg van uw nieuwe schutting.

Vierde stap na het plaatsen van de beton palen en onderplaten kunnen wij de tuinschermen plaatsen. Deze worden uiteraard opmaat gezaagd en eventueel aangepast op de situatie. Het opmaat zagen van schermen is in de meeste gevallen nodig. Het gebeurt niet vaak dat een schutting precies uitkomt op de erf grens of past tussen uw woning en schuur. Wij hebben geïnvesteerd in het juiste gereedschap om uw tuinscherm vakkundig en snel opmaat te kunnen zagen.

Vijfde stap is het plaatsen van uw tuinpoort. Wij hebben voor alle beton schuttingen een bijpassende poort. Al onze poorten zijn voorzien van een stalen frame. Dit stalen frame zorgt ervoor dat uw tuinpoort niet zal gaan doorhangen of na loop der jaren slecht zal sluiten. In onze poorten zitten luxe cilindersloten met drie bijbehorende sleutels. De poort wordt bevestigd in een kozijn, dit zorgt voor een juiste afsluiting en verkleind de mogelijkheid op inbraak. Bij iedere poort is een bijbehorend kozijn beschikbaar, zo hebben wij o.a: Hardhouten kozijnen, Grenen kozijnen en Douglas kozijnen.

Zesde stap is optioneel. Voor langdurig plezier van uw nieuwe beton schutting heeft u de mogelijkheid om uw tuinschermen te laten behandelen met Beits, olie of impregneer. Door uw tuinscherm te behandelen is uw hout bescherm tegen alle weer invloeden of vocht opname en zal de kleur van uw houtsoort behoud blijven. Als u kiest om uw tuinscherm niet te behandelen zal deze natuurlijk vergrijzen. 

Betonschutting en aanleg kosten online berekenen? Bekijken onze berekening HIER

Schutting aanleggen in o.a: Zaandam, Zaanstreek, Alkmaar, Haarlem, Amsterdam en Wormer

Direct Bestrating | Bestrating aanleggen in Zaandam en Zaanstreek
Direct bestrating | Stratenmakers met ervaring
Tuinaanleg in Wormer | Direct bestrating
Nieuwbouw project Hardhouten beton schutting | Direct Bestrating
Hout beton schutting | Direct bestrating


Hoe berekend uw de omtrek?

De omtrek van uw tuin of project berekend uw door simpelweg alle zijdes bij elkaar op te tellen.
In de afbeelding hiernaast ziet uw een voorbeeld berekening.

Betonschutting en aanleg kosten online berekenen? Bekijken onze berekening HIER

Omtrek van uw tuin of project berekenen | Direct bestrating


Maak een keuze

Bekijk hier onze beton schuttingen in verschillende kleuren en met verschillende soorten houten tuinschermen, o.a : Hardhouten tuinscherm, Grenen tuinscherm, Douglas tuinschermen en Composiet tuinschermen.

 

*Prijs per meter incl. Schutting en aanleg.

Direct Bestrating

rekent geen voorrijkosten