Bestrating uitbreken

Uw laten verwijderen

Iedere afvoer klus is anders, daarom vragen wij u om het onderstaande contact formulier volledig in te vullen. Beschrijf u wensen bijv. verwijderen en afvoeren van 25m2 bestrating vanuit de tuin.
Wij nemen binnen 24 uur contact op met een passende offerte voor uw afvoer klus!

Afspraak maken

Vul het onderstaande contact formulier in om een afspraak te maken met een van onze specialisten

Direct bestrating uit Wormer

Directbestrating.nl werkt volgens een stappenplan. Na het invullen van het onderstaande contact formulier nemen wij binnen 24 uur contact met u op met een vrijblijvende offerte voor uw afvoer klus. De prijs voor het afvoeren van uw bestrating is tussen de €7,- T/M €10,- per m2. Deze prijs is All-in, dit houdt in incl. btw afvoeren en transport toeslag.

Vanaf €7,- per m2. All-in prijs incl.BTW en transport

– 0 t/m 9 m2. €7,- per m2. All-in prijs incl.BTW en aanhanger transport.

– 10 t/m 15 m2. €10,- per m2. All-in prijs incl.BTW en transport.

– 16 t/m 24 m2. €7.50,- per m2. All-in prijs incl.BTW en transport.

– 25 t/m 45 m2. ACTIE Vaste prijs van €175,-  All-in prijs incl.BTW en transport.

– 46 t/m 99 m2. €320,- All-in prijs incl.BTW en 2x transport.

– 100 of meer m2 neem hiervoor contact met ons op voor een All-in prijs incl.BTW en transport.

*Alle bovengenoemde prijzen zijn vasten prijzen en worden altijd gehanteerd.

Daarom kiest u
Direct Bestrating

5xlrmGdOT9qPEx2BCiC6nA

Onze locatie in Wormerveer bestaat een groot gedeelte uit depot en distrubutie, door gebruik te maken van ons depot kan uw bestrating snel en voordelig worden afgevoerd.

directbestrating-aanleggen-van-Bestrating

Het is mogelijk om ervoor te kiezen uw bestrating door onze vakmensen te laten uitbreken, ook dit doen wij voor een All-in prijs per m2. Wij kunnen bestrating op alle mogelijke manieren uit uw tuin verwijderen, soms is het niet mogelijk of sneller om de bestrating met behulp van een telekraan uit uw tuin te laten hijsen. Ook dit kunnen wij realiseren. Wilt gebruik maken van onze service dan zult u dit in de omschrijving van uw aanvraag kunnen aangeven. Of neem hiervoor telefonisch contact met ons op via: 075-6128993

IMG_0666

Soms is het niet mogelijk om bestrating via een steeg of binnenplaats af te voeren, hiervoor hebben wij in samenwerking met verschillende telekraan verhuur bedrijven de oplossing. Uw bestrating wordt in de tuin verzameld in Big-Bags, om deze vervolgens met een telekraan over uw woning gehesen te worden. Om vervolgens via de voorzijde van uw woning te kunnen afvoeren. Wilt u van onze service gebruikmaken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via het onderstaande contact formulier en beschrijf dit in het opmerking veld. Of neem hiervoor telefonisch contact met ons op via: 075-6128993

lytethumb_42_3

Uw bestrating wordt in ons depot verwerkt tot een nieuw eind product genaamd menggranulaat. Dit eind product wordt gebruikt voor o.a oprit ondergrond, verharding, drainage ondergrond of opvul grondstof.

Gratis advies
"Het leuke aan mijn baan is het mee denken met de klant en daar samen de beste oplossing mee bedenken."
Dave Windt
Werkvoorbereider