Bestrating laten aanleggen? | Uw aanleg en bestrating in een keer geregeld


Bestrating laten aanleggen

Bij het maken van onze online berekening heeft u de keuze om nieuwe bestrating te laten aanleggen. De keuze voor nieuwe bestrating kan erg lastig zijn, er is veel verschillende bestrating verkrijgbaar. Wij hebben het iets makkelijker gemaakt voor onze klanten. Wij hebben de juiste soorten bestrating geselecteerd en toegevoegd aan onze online berekening. De geselecteerde bestrating voldoet aan alle eisen die wij hebben ervaren met samen met onze klanten. De geselecteerde bestrating is de ideale keuze en zeer scherp geprijsd, de prijs kwaliteit verhouding is zeer aantrekkelijk. 

Heeft u liever een ander soort bestrating? Wij hebben uiteraard nog veel meer bestrating in ons assortiment, neem hiervoor contact met ons op !

Bestrating aanleggen in o.a: Zaandam, Zaanstreek, Alkmaar, Haarlem, Amsterdam, Heerhugowaard, Beverwijk en Wormer


U heeft in onze berekening keuze uit o.a :

Direct Bestrating | Al uw tuin materiaal incl. Aanleg | Heldere prijzen

Over ons

Direct bestrating is een jong innovatie bedrijf dat zich richt op de aanleg van bestrating en diverse andere diensten o.a: aanleg van schutting, vlonder/houtbouw en grondwerken. In 2019 hebben wij een nieuwe showroom met tuin materialen geopend.

Ook voor uw materiaal bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Wij hebben ervoor gekozen om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn, alle kennis en materialen in eigen huis te halen. Door gebruik te maken van onze eigen specialisten, materiaal en materieel duurt geen project te lang en werken onze specialisten volgens de nieuwste ARBO WET normen. Direct bestrating is opgericht in 2015 en realiseert inmiddels ongeveer 60 particulieren tuinen per jaar. Klant gericht denken en voor alles een juiste oplossing maakt ons sterk.


Hoe leggen wij bestrating aan ?

Bij het aanleggen van bestrating komt een hoop kijken. Denk aan ophoogzand, opsluitbanden en bestrating. Om uw project goed te plannen is het belangrijk om uw oppervlakte en omtrek van uw project te berekenen. 

Zodra uw /  of wij dit hebben berekend kunnen wij de juiste hoeveelheid bestrating, ophoogzand en opsluitbanden voor uw bestellen. Alle materialen worden thuis bezorgd of meegenomen door onze stratenmaker. 

Eerste stap is het creëren van een juiste ondergrond, er moet altijd minimaal 20cm ophoogzand onder uw bestrating. Ligt er al ophoogzand in uw tuin, oprit of terras ? Dan moet er altijd nieuw ophoogzand worden gebruikt voor het afrijden van het zandbed. Wij zullen samen met u de nieuwe hoogte bepalen van de bestrating. Hierna egaliseren wij het zandbed en trillen wij deze af met een daarvoor bestemde trilplaat.

Tweede stap is het aanleggen van de opsluitbanden. Wij plaatsen deze aan alle buitenzijde van uw bestrating die niet is opgesloten door een huis, schutting of andere funderingen. Het plaatsen van opsluitbanden zorgt voor een langere levensduur van de aanleg van uw nieuwe bestrating.

Derde stap is het leggen van de bestrating, dit proberen wij altijd machinaal uit te voeren. Lukt dit niet dan leggen wij de bestrating ook handmatig. Door nieuwe ARBO normen zijn wij verplicht alle bestrating machinaal aan te voeren en/of aan te leggen als dit mogelijk is.

Vierde stap is het op maat zagen of knippen van tegels of stenen. De verschillen zijn afhankelijk van uw keuze in bestrating. Kleine beton stenen zoals waalformaat, dikformaat of BKK worden altijd geknipt. Tegels of andere tuinmaterialen worden gezaagd met een beton zaagtafel of motorslijper.

Vijfde stap is het invoegen van uw bestrating. Dit kunnen wij doen met daarvoor bestemd zilverzand, brekerzand of voegmortel. Een voegmortel kan aangebracht worden bij beton producten, natuursteen of keramiek. De voegmortel zorgt voor een dichte voeg, een dichte voeg zorgt ervoor dat onkruid niet meer kan uitkiemen en zal dus uitdrogen.

Zesde stap is het aftrillen van uw bestrating. Dit doen wij met een trilplaat, als u gekozen heeft voor betontegels dan mag uw bestrating niet worden afgetrilt. Wij zullen uw bestrating nalopen met een rubberen hamer. Veeg altijd de bestrating opnieuw in na een regenbui of zomerdag. Dit zorgt voor langdurig plezier.

Bestrating aanleggen in o.a: Zaandam, Zaanstreek, Alkmaar, Haarlem, Amsterdam en Wormer

Lees meer nieuws

Om een juiste keuze te maken is het fijn om uw nieuwe bestrating of ander materiaal in het echt te kunnen bekijken. Wij hebben dan ook een eigen showtuin met veel verschillende soorten bestrating, kunstgras of muurelementen. Ook hebben wij verschillende soorten schuttingen en beplanting ! Wij zijn iedere Zaterdag geopend van 09:00 tot 16:00 uur.

Showtuin Direct bestrating in Wormerveer