Bestrating aanleggen Zaanstreek/Wormerland

Bestrating aanleggen in Zaanstreek en Wormerland

IMG_2410 2

Bestrating aanleggen door Direct Bestrating

Direct bestrating is een aannemers bedrijf dat zicht richt op particulieren en bedrijfs-tuinen. Door de juiste ervaring en vakkennis is geen project te groot. Wij investeren niet alleen in onze ruime kennis maar ook in materieel, hierdoor kan ieder project snel en vakkundig worden uitgevoerd. Bekijk voor meer informatie onze vernieuwde online berekening en bereken uw aanlegkosten incl. materiaal of neem contact met ons op.

Hoe gaan wij te werk ?

Hier onder vindt uw hoe wij uw bestrating aanleggen.

Stap 1: Uw aanvraag

Via onze website kunt u op verschillende manieren een aanvraag indienen, met deze aanvraag geeft u aan wat de werkzaamheden inhouden. U kunt vaak aangeven wanneer u een inmeet afspraak wilt inplannen. In de Zaanstreek of in Wormerland lukt ons dit vaak al binnen 5 werkdagen.

Stap 2: Inmeet afspraak

Nadat wij u aanvraag hebben ontvangen nemen wij per E-mail of telefonisch contact met uw op, Allereerst om u te bedanken voor de aanvraag en om uw afspraak te bevestigen of om een datum en tijd met u te bespreken. Tijdens deze afspraak kunt u met al uw vragen bij ons terecht, ook zullen wij u adviseren over uw eventuele wensen. Wij kunnen in veel gevallen de tuin opmeten en uw wensen verwerken in een offerte. Wij kunnen dan ook vaak meteen uw aanleg kosten berekenen. Uiteraard krijgt u deze ook per mail om deze nog een rustig te kunnen bekijken.

Stap 3: Accepteren van uw offerte

Nadat u de offerte in uw mail box heeft ontvangen kunt u deze online ondertekenen met uw handtekening, dit kunt u doen door op de link van uw offerte mail te klikken “Offerte online raadplegen”. Nadat het nieuwe venster met uw offerte is geopend kunt u links in dit venster klikken op aanvaarden, nadat u hierop geklikt heb verschijnt er boven u offerte een digitaal handtekenings vak. Sleep het potloodje links in beeld naar eigen wens over het digitale handtekenings vak.

Stap 4: Uw offerte aanvaard

Nadat u digitale handtekening is ontvangen krijgt u van ons per E-mail bericht dat deze is goedgekeurd. Ook ontvangt u de datum wanner uw project wordt uitgevoerd. Deze kan eventueel nog worden verzet naar een later tijdstip. Veranderingen aan uw aanleg datum moeten wij uiterlijk 4 weken voor uw aanlegdatum hebben ontvangen.

Stap 5: Bestrating aanleggen

Nadat uw eventuele bestelling in Wormer is bezorgd zullen wij uw bestrating aanleggen zoals wij dit al vele jaren doen, uw zandbed wordt aangevuld en eventueel wordt deze afgetrild. Nadat uw zandbed is aangevuld zullen wij deze egaliseren op de juiste hoogte, dit doen wij doormiddel van het juiste gereedschappen zoals een waterpas, rotatie laser of stratenmakers draad. Hierna kunnen wij de bestrating aanleggen. Ook hiervoor hebben wij de juiste gereedschappen zo maken wij gebruik van stenen klemmen, vacuüm techniek en handgereedschap. Nadat wij u bestrating aangelegd hebben zullen wij deze aftillen indien mogelijk, niet alle bestrating mag worden afgetrild. Grote tegels hebben een zeer grote kans om te breken als deze met een trilmachine worden afgetrild.

Stap 9: Na het aanleggen van uw bestrating 

Na het aanleggen van uw bestrating wordt deze nauwkeurig nagekeken, dit doen wij altijd samen met u. U kunt eventuele aanmerkingen meteen met ons bespreken. Is uw project naar wens, dan ontvangt uw altijd gratis inveegzand en advies over de nazorg van uw project.

Direct Bestrating in Zaanstreek en Wormerland

Wij hebben in de Zaanstreek en in Wormerland al verschillende projecten gerealiseerd zo hebben wij verschillende particulieren en bedrijfs-tuinen aangelegd.

 

Direct Bestrating

rekent geen voorrijkosten