Bestrating aanleggen Amsterdam

Bestrating aanleggen in Amsterdam


Hoe leggen wij bestrating aan ?

Bij het aanleggen van bestrating komt een hoop kijken. Denk aan ophoogzand, opsluitbanden en bestrating. Om uw project goed te plannen is het belangrijk om uw oppervlakte en omtrek van uw project te berekenen. 

Zodra uw /  of wij dit hebben berekend kunnen wij de juiste hoeveelheid bestrating, ophoogzand en opsluitbanden voor uw bestellen. Alle materialen worden thuis bezorgd of meegenomen door onze stratenmaker. 

Eerste stap is het creëren van een juiste ondergrond, er moet altijd minimaal 20cm ophoogzand onder uw bestrating. Ligt er al ophoogzand in uw tuin, oprit of terras ? Dan moet er altijd nieuw ophoogzand worden gebruikt voor het afrijden van het zandbed. Wij zullen samen met u de nieuwe hoogte bepalen van de bestrating. Hierna egaliseren wij het zandbed en trillen wij deze af met een daarvoor bestemde trilplaat.

Tweede stap is het aanleggen van de opsluitbanden. Wij plaatsen deze aan alle buitenzijde van uw bestrating die niet is opgesloten door een huis, schutting of andere funderingen. Het plaatsen van opsluitbanden zorgt voor een langere levensduur van de aanleg van uw nieuwe bestrating.

Derde stap is het leggen van de bestrating, dit proberen wij altijd machinaal uit te voeren. Lukt dit niet dan leggen wij de bestrating ook handmatig. Door nieuwe ARBO normen zijn wij verplicht alle bestrating machinaal aan te voeren en/of aan te leggen als dit mogelijk is.

Vierde stap is het op maat zagen of knippen van tegels of stenen. De verschillen zijn afhankelijk van uw keuze in bestrating. Kleine beton stenen zoals waalformaat, dikformaat of BKK worden altijd geknipt. Tegels of andere tuinmaterialen worden gezaagd met een beton zaagtafel of motorslijper.

Vijfde stap is het invoegen van uw bestrating. Dit kunnen wij doen met daarvoor bestemd zilverzand, brekerzand of voegmortel. Een voegmortel kan aangebracht worden bij beton producten, natuursteen of keramiek. De voegmortel zorgt voor een dichte voeg, een dichte voeg zorgt ervoor dat onkruid niet meer kan uitkiemen en zal dus uitdrogen.

Zesde stap is het aftrillen van uw bestrating. Dit doen wij met een trilplaat, als u gekozen heeft voor betontegels dan mag uw bestrating niet worden afgetrilt. Wij zullen uw bestrating nalopen met een rubberen hamer. Veeg altijd de bestrating opnieuw in na een regenbui of zomerdag. Dit zorgt voor langdurig plezier.

Bestrating aanleggen in o.a: Zaandam, Zaanstreek, Alkmaar, Haarlem, Amsterdam en Wormer

Direct bestrating | Stratenmakers met ervaring
Direct bestrating | Stratenmakers met ervaring
Direct bestrating | Beton bestrating zagen met motorslijper
Direct bestrating | Beton bestrating zagen met motorslijper
IMG_2410 2
Direct bestrating | Bereken uw aanlegkosten zelf online per m2

Bestrating aanleggen door Direct Bestrating

Direct bestrating is een aannemers bedrijf dat zicht richt op particulieren en bedrijfs-tuinen. Door de juiste ervaring en vakkennis is geen project te groot. Wij investeren niet alleen in onze ruime kennis maar ook in materieel, hierdoor kan ieder project snel en vakkundig worden uitgevoerd. Bekijk voor meer informatie onze vernieuwde online berekening en bereken uw aanlegkosten incl. materiaal of neem contact met ons op.

Hoe gaan wij te werk ?

Hier onder vindt uw hoe wij uw bestrating aanleggen.

Stap 1: Uw aanvraag

Via onze website kunt u op verschillende manieren een aanvraag indienen, met deze aanvraag geeft u aan wat de werkzaamheden inhouden. U kunt vaak aangeven wanneer u een inmeet afspraak wilt inplannen. In Amsterdam lukt ons dit vaak al binnen 5 werkdagen.

Stap 2: Inmeet afspraak

Nadat wij u aanvraag hebben ontvangen nemen wij per E-mail of telefonisch contact met uw op, Allereerst om u te bedanken voor de aanvraag en om uw afspraak te bevestigen of om een datum en tijd met u te bespreken. Tijdens deze afspraak kunt u met al uw vragen bij ons terecht, ook zullen wij u adviseren over uw eventuele wensen. Wij kunnen in veel gevallen de tuin opmeten en uw wensen verwerken in een offerte. Wij kunnen dan ook vaak meteen uw aanleg kosten berekenen. Uiteraard krijgt u deze ook per mail om deze nog een rustig te kunnen bekijken.

Stap 3: Accepteren van uw offerte

Nadat u de offerte in uw mail box heeft ontvangen kunt u deze online ondertekenen met uw handtekening, dit kunt u doen door op de link van uw offerte mail te klikken “Offerte online raadplegen”. Nadat het nieuwe venster met uw offerte is geopend kunt u links in dit venster klikken op aanvaarden, nadat u hierop geklikt heb verschijnt er boven u offerte een digitaal handtekenings vak. Sleep het potloodje links in beeld naar eigen wens over het digitale handtekenings vak.

Stap 4: Uw offerte aanvaard

Nadat u digitale handtekening is ontvangen krijgt u van ons per E-mail bericht dat deze is goedgekeurd. Ook ontvangt u de datum wanner uw project wordt uitgevoerd. Deze kan eventueel nog worden verzet naar een later tijdstip. Veranderingen aan uw aanleg datum moeten wij uiterlijk 4 weken voor uw aanlegdatum hebben ontvangen.

Stap 5: Bestrating aanleggen

Nadat uw eventuele bestelling in Wormer is bezorgd zullen wij uw bestrating aanleggen zoals wij dit al vele jaren doen, uw zandbed wordt aangevuld en eventueel wordt deze afgetrild. Nadat uw zandbed is aangevuld zullen wij deze egaliseren op de juiste hoogte, dit doen wij doormiddel van het juiste gereedschappen zoals een waterpas, rotatie laser of stratenmakers draad. Hierna kunnen wij de bestrating aanleggen. Ook hiervoor hebben wij de juiste gereedschappen zo maken wij gebruik van stenen klemmen, vacuüm techniek en handgereedschap. Nadat wij u bestrating aangelegd hebben zullen wij deze aftillen indien mogelijk, niet alle bestrating mag worden afgetrild. Grote tegels hebben een zeer grote kans om te breken als deze met een trilmachine worden afgetrild.

Stap 9: Na het aanleggen van uw bestrating 

Na het aanleggen van uw bestrating wordt deze nauwkeurig nagekeken, dit doen wij altijd samen met u. U kunt eventuele aanmerkingen meteen met ons bespreken. Is uw project naar wens, dan ontvangt uw altijd gratis inveegzand en advies over de nazorg van uw project.

Direct Bestrating in Amsterdam

Wij hebben in Amsterdam al verschillende projecten gerealiseerd zo hebben wij verschillende particulieren en bedrijfs-tuinen aangelegd.

 

Direct Bestrating

rekent geen voorrijkosten